Maandag 12 juli 2010: Tromso
Door: BergLeen
Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke
12 Juli 2010 | Noorwegen, Tromsø
De ANWB belt weer precies als we bij de garage staan om te informeren hoe het ging. Zij hadden te horen gekregen dat de garages in Tromso ook allemaal geen tijd zouden hebben. Nou dat hadden we dus zelf toch maar even wel voor elkaar gekregen!
We zijn ruim op tijd, maar in de garage beginnen ze pas na 13.00 uur met onze camper. Het werd dus weer een lange dag in de garage. Rond 15.00 uur komt een meneer van de garage ons vertellen dat de onderdelen erin zijn gezet. Maar er ontbreken nog onderdelen om hem te kunnen maken. Ze kunnen deze wel bestellen, maar dan moeten we woensdag terug komen. Dat duurt ons te lang. We vragen of we ook ergens anders terecht kunnen onderweg naar het zuiden. Wij willen morgen richting de Lofoten rijden. We krijgen een adres en telefoonnummer van de Fiatgarage in Bodo, waar we vrijdag terecht kunnen. Morgen zal de man van deze garage alles per mail doorgeven aan de garage in Bodo. Balen dat het nog niet voor elkaar is, drie keer scheepsrecht hopen we. Terug op de camping gaan we het snelstromende beekje verkennen, over stenen en waterstroompjes klauteren en natte voeten halen. ’s Avonds eten we Indiaas, lekker smullen.