Maandag 2 augustus 2010: Blavand
Door: BergLeen
Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke
02 Augustus 2010 | Denemarken, Blåvand
Aan het einde van de middag lopen we met ons viertjes nog even door de supermarkt. Daar kunnen we het niet nalaten om voor Fleur en Amber 2 hele mooie vikingsmutsen te kopen. De kinderen vinden dat ook helemaal leuk en houden de hoeden de rest van de dag op! We rijden dan een klein stukje verder langs de kust over een weg waar je op moet passen voor tanks. Dat is weer eens wat anders dan oppassen voor rendieren, elanden, herten, schapen, koeien, etc. In Blavand zoeken we een plek op de camping aan zee. Dat blijkt een 5-sterren camping te zijn. We twijfelen even als er 5 rijbanen zijn om in te checken (lijkt de veerboot wel). Maar er is ook een zwembad, het is aan het strand en morgen wordt het blijkbaar weer hetzelfde weer als vandaag. Genoeg redenen om onze reis eens af te sluiten in luxe. Zelfs het kindersanitair valt heel goed in de smaak.
03 Augustus 2010 - 19:05
Marjolein En Bartjan:
Hallo vakantiegangers,
Wat hebben jullie veel beleefd. Leuke foto's van Fleur en Amber. genoeg beleefd om lange tijd naar terug te kijken.
Enne tot snel.
groetjes marjolein en Bartjan