Zondag 1 augustus 2010: Sondervig
Door: BergLeen
Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke
01 Augustus 2010 | Denemarken, Kopenhagen
Vanochtend gaan we weer eens met de fiets op pad. Robert-Jan haalt de fietsen van de camper, maar dan blijkt dat deze wel heel vies zijn geworden (ondanks de hoes). Dan ontkomen we er niet aan om met een bak water en wat doekjes de fietsen eerst schoon te maken. Dat vinden de kinderen overigens helemaal niet vervelend. Ze helpen heel graag. Als de fietsen schoon zijn, dan kunnen we echt op weg naar het “waterpretpark”. De kinderen hebben er erg veel zin in en we vermaken ons dan ook 2 uur in het zwembad. Daarna is het buiten ook helemaal opgeklaard, met een blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. We eten even wat en dan zijn de kinderen al moe. Maar we kunnen het niet laten om toch maar meteen naar het strand te fietsen. Daar is het druk met badgasten en het is ook heerlijk strandweer. We genieten van het zeewater aan onze voeten (verder gaan we niet vandaag). Fleur laat de vlieger nog een keer op en laat hem hoog de lucht in klimmen. Het is een heerlijke stranddag, waar we eigenlijk niet helemaal op hadden gerekend. Pas aan het einde van de middag fietsen we terug naar de camping. De kinderen gaan gewoon door, nu met rennen en springen op het springkussen. Als het eten klaar is, kunnen Fleur en Amber nog net blijven zitten om de spaghetti op te eten. Daarna doen we ze nog even in een heel mooi kinderbadje. Dat is heel lang geleden dat we die gezien hebben op een camping. Fleur en Amber vinden het prachtig en vallen bij terugkomst in de camper meteen in een diepe slaap. Dat was een lekker stranddagje!