Dagje op de camping - Reisverslag uit Siena, Italië van Robert-Jan en Anke Van den Berg & Leentjens - WaarBenJij.nu Dagje op de camping - Reisverslag uit Siena, Italië van Robert-Jan en Anke Van den Berg & Leentjens - WaarBenJij.nu

Dagje op de camping

Door: BergLeen

Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke

22 Juli 2011 | Italië, Siena

We worden vandaag laat wakker en het is mooi weer, zonnig en warm (30+ graden). We besluiten een dagje op de camping te blijven. De camping bevalt ons wel.’s Ochtends spelen de kinderen met hun speelgoed op een kleed voor de camper en zitten wij in het zonnetje met een goed boek. Fleur loopt de hele ochtend in haar nachthemd te flaneren en Amber paradeert in haar zwembroek achter haar aan. Gisteren hebben ze allebei een smurfenboek gekregen en ook al kennen ze de smurfen niet, ze verzinnen zelf van alles bij de plaatjes die ze zien. ’s Middags gaan we naar het zwembad en nemen onze wereldontvanger mee, zodat we naar de Tour kunnen luisteren. Het blijkt een geweldig spannende etappe te worden over de Galibier, Tourmalet en de finish op de Alpe d’Huez. Vanaf de eerste kilometers is het klimmen en gaan de klassementsrijders er tegenaan. Contador is de smaakmaker, want de hele dag in de aanval, de gebroeders Schleck en Evans in de achtervolging. De fransman Veuclair verliest vandaag het geel aan Andy Schleck. De Alpe d’Huez staat weer vol met Nederlanders die soms meer oog voor zichzelf dan voor de renners hebben. Evans wint dit jaar de