Dagje op de camping - Reisverslag uit Sorico, Italië van Robert-Jan en Anke Van den Berg & Leentjens - WaarBenJij.nu Dagje op de camping - Reisverslag uit Sorico, Italië van Robert-Jan en Anke Van den Berg & Leentjens - WaarBenJij.nu

Dagje op de camping

Door: BergLeen

Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke

26 Juli 2011 | Italië, Sorico

We willen hier de laatste dagen doorbrengen voor we weer naar huis gaan. Vandaag is het bewolkt en minder warm als we opstaan. Anke gaat met de kids broodjes halen en Robert-Jan pompt ondertussen het kleine zwembadje op en vult die - met dank aan de gieter van onze Belgische buren - met lekker fris water. Als de kinderen het ontbijt op hebben, willen ze zwemmen in hun surfpakjes. Ze zijn druk in de weer met emmertjes water en gras, “soepje maken”. Met bad wordt leger en leger. Als we er wat van zeggen, krijgen we terug dat de beestjes in het gras ook willen zwemmen. Fleur houdt het dan voor gezien, maar Amber blijft nog een uurtje zitten. De rest van de middag wordt doorgebracht op het speelkleed, met lego en spelletjes. Anke en Robert-Jan kunnen een flink stuk in hun boeken lezen vandaag. Al met al een prima dagje, jammer dat het niet zonniger is. Klagen doen we niet, want ik heb van de andere gasten gehoord, dat ze hier flinke plensbuien gehad hebben en een week terug nog flink wat sneeuw op de bergen te zien was (toen wij bij temperaturen van 35 graden en meer naar schaduw hunkerden). In Nederland is het al helemaal beroerd weer deze weken. Campings en gasten zijn weg geregend en er wordt over “herfst” ipv “zomer” gesproken. We zijn naar het goede land op vakantie gegaan voor warmte en zon!