Dinsdag 20 juli 2010 - Andalsnes - Reisverslag uit Åndalsnes, Noorwegen van Robert-Jan en Anke Van den Berg & Leentjens - WaarBenJij.nu Dinsdag 20 juli 2010 - Andalsnes - Reisverslag uit Åndalsnes, Noorwegen van Robert-Jan en Anke Van den Berg & Leentjens - WaarBenJij.nu

Dinsdag 20 juli 2010 - Andalsnes

Door: BergLeen

Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke

20 Juli 2010 | Noorwegen, Åndalsnes

Vandaag is het jammer genoeg weer regenachtig en bewolkt. We rijden in de richting van Molde en Andalsnes, waar we steeds dichter bij de bergen komen. Onderweg hebben we nog 2 keer een overtocht met de veerboot, die steeds precies klaar staat als we aan komen rijden. Bij een grote brug moeten we tol betalen (achteraf blijkt de tol voor de brug hoger dan de prijs van de camping). We besluiten om 15.30 uur maar te stoppen op een camping, zodat we morgen alle tijd hebben voor de mooie, steile weg die ons naar Geiranger zal brengen. Voorbij het plaatsje Andalsnes stoppen we ergens aan een rivier, op een minicamping met een superuitzicht. We parkeren onze camper aan het strand, en dit blijkt onze goedkoopste overnachting van deze vakantie tot nu toe. Er is bijna niemand als we aankomen, maar later stroomt de camping toch nog vol.
Fleur en Amber hebben nog met de regenjassen aan op het strand gespeeld. Ze hebben geschept en een kuil gemaakt, waar we vervolgens water in gingen doen. Uiteraard werd ook deze strandactiviteit niet helemaal droog afgerond. Dit keer had Anke een natte schoen, omdat Fleur haar emmer in het water gooide en iemand moest hem redden. Ook Amber stapte iets te ver het water in en kreeg een natte broek. Na een bord heerlijke macaroni hebben de kinderen nog mooie kleurplaten ingekleurd. Deze hangen nu in de camper. Boven de deur was nog een plekje, waar eerst het WK-schema hing. Als het goed is wordt het weer morgen beter. Dat hopen we wel, want we willen wel de mooiste uitzichten kunnen zien!