Donderdag 17 juni 2010 - Vastervik
Door: BergLeen
Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke
17 Juni 2010 | Zweden, Västervik
Het is weer prachtig weer als we wakker worden en dus besluiten we nog maar een dagje te blijven op deze camping. ’s Ochtends eten we lekker in het zonnetje en krijgen een uitnodiging voor het circus, misschien iets voor later op de dag … alhoewel na een check op internet blijkt de voorstelling om 19:00 een lastige tijd voor de kids. We rommelen eerst bij de camper in het zonnetje terwijl Anke in de weer is met de wasmachines. Ook de pipo van Amber moet eraan geloven, weliswaar onder luid protest. De middag brengen we door aan het strand. Het water is nog redelijk fris, maar het deert de kids niet. Het is ondiep en dus kunnen ze ver het water in lopen. Een leuk spelletje waarbij ze telkens even komen melden hoever ze nu weer gelopen zijn, ook krijgen we lekkere kopjes koffie gemaakt van water en veel zand. Als we ook nog een zandkasteel gebouwd hebben wordt het tijd om terug te gaan voor het avondeten. Fleur eet haar buik rond en Amber geen hap, die heeft de bokkepruik opgezet en verstopt zich in de camper. Morgen gaan we weer op pad en rijden we naar Stockholm. Hopelijk blijft het mooi weer.