Woensdag 9 juni 2010 - Copenhagen
Door: BergLeen
Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke
09 Juni 2010 | Denemarken, Kopenhagen
Als we bijna op de camping zijn, breekt de zon door (door de muziek van Bob Marley?). Op de camping aan de rand van Kopenhagen krijgen we een plaats toegewezen op een steentjesterrein, waar allemaal campers staan. Dat is niet voor niks waarschijnlijk, want het gras verderop op de camping is flink drassig van de regen. De kinderen vermaken zich prima met de steentjes (net zo leuk als de zandbak).
Daarna eten we wat. Dan gaat Robert-Jan met de kinderen naar de speeltuin. Daar is ook een heel groot springkussen. Fleur en Amber zijn hier niet meer weg te slaan. Anke doet de afwas. Hier in Denemarken kun je in de ruimte waar je af kunt wassen ook koken. Er is een Deense meneer aan het frituren daar. De ruimte staat blauw van de rook. Met een Italiaan besluiten we dat er een deur open moet, anders is het daar niet meer uit te houden…
Er staan meer Nederlanders op de camping. Met een ouder stel hebben we contact. De kids krijgen daar lekkere snoepjes en zijn dus dikke vrienden. Met de wereldontvanger proberen we nog wat op te vangen van de verkiezingen in Nederland, maar de ontvangst is niet al te best. Het lijkt er op dat de VVD gaat winnen. Morgen willen we Kopenhagen in met de fiets of met de trein, afhankelijk van het weer.