Woensdag 2 juni 2010 - Rieste
Door: bergleen
Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke
02 Juni 2010 | Duitsland, Rieste
Bremen is te ver voor vandaag voor ons en de kinderen. We hebben veel tijd verloren met files. Overal zijn wegwerkzaamheden en dat betekent aansluiten in de rij. We komen tot de duitse plaats Rieste (voorbij Osnabruck), waar een 5-sterrencamping (Altsee) op ons ligt te wachten aan een meertje. Het is dan 16.30 uur. Nog even genieten van het mooie weer, en we zien meteen heel veel muggen. Oei, als dat hier al is….. Gelukkig steken ze (nog) niet.
De kinderen zijn blij dat ze op de camping zijn. Robert-Jan gaat met de kinderen naar de speeltuin en Anke kookt. Op het meer wordt gewaterskied en bij de speeltuin zijn skelters. Zeer interessant, maar net te groot voor Amber en Fleur. Evengoed willen ze er niet meer vanaf en duurt het even voor ik ze weer mee krijg. De kinderen eten bijna niks. ’s Avonds willen de kinderen niet slapen…. Het wordt een lange avond met kinderen. Uiteindelijk gaan wij tegelijk met de kinderen slapen. Fleur wil geen luier aan ’s nachts (wat ze normaal wel nog heeft). Dus jawel ’s nachts een zielig huiltje…. Het bed is al nat! Fleur komt bij ons in bed en van slapen komt dus niet heel veel.