Van Zwitserland naar Italie - Iseo - Reisverslag uit Iseo, Italië van Robert-Jan en Anke Van den Berg & Leentjens - WaarBenJij.nu Van Zwitserland naar Italie - Iseo - Reisverslag uit Iseo, Italië van Robert-Jan en Anke Van den Berg & Leentjens - WaarBenJij.nu

Van Zwitserland naar Italie - Iseo

Door: BergLeen

Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan en Anke

04 Juli 2011 | Italië, Iseo

Vanuit Aarburg is het niet ver meer naar Italië. Op tijd op en om 8:30 rijden we weg, op naar Italië. Het weer begint zonniger en warmer te worden. We rijden langs de Sempacher See, hier heeft Anke ook ooit eens gekampeerd. Ook vandaag gaat de reis voorspoedig, via de Gotthardtunnel van 17 km rijden we Italië binnen. In de buurt van Locarno en Lago Maggiore maken we een pitstop met Mc Donalds ijsjes. Helaas hebben de kids na 1 hap genoeg en eten wij dubbele porties. We rijden verder langs het Comomeer richting Milaan, Bergamo en de eerste echte bestemming Lago d’Iseo, waar we in de loop van de middag arriveren op de camping “campeggio del sole”, vlakbij het plaatsje Iseo. We krijgen een kleine (standaard Italiaans) plek vlakbij het meer onder de bomen op een plek met kiezeltjes en hier en daar nog wat gras. We vinden het prima.